Millennium Club Scholarship Fundraising Event
02 December 2017, 19:00 г.
The Judge's Court, Brown's Covent Garden

Благотворителна Коледна Гала Вечеря в Лондон

 

Милениум Клуб България има удоволствието да ви покани на първата си Коледна Гала Вечеря, която ще се състои в Judge's Court Brown's Covent Garden на 2-ри декември (събота). Целта на вечерята е да се съберат средства за учредяването на стипендия за талантлив български студент в помощ на разходите по време на образованието му/ѝ. 

 

Вземете своя билет тук! Кувертът включва 5-степенно празнично меню, просеко и вино, и дарение, чийто размер зависи от вас. 

 

Това събитие е не само възможност заедно да отпразнуваме още една успешна година, но и продължение на една от основните цели на клуба: подпомагането на млади българи, както в България, така и в чужбина, в професионалните и академичните им начинания. Осъзнахме, че още един аспект, който не можем да пренебрегнем, когато говорим за подпомагането на млади българи в начинанията им, е финансовият. Въпреки наличието на академични стипендии и студентски заеми, някои български гимназисти все още намират за невъзможно да следват в университета на мечтите си или срещат тежки финансови затруднения по време на образованието си. Именно затова решихме да създадем една скромна стипендия, която да предостави повече финансова сигурност при подобни случаи. 

Стипендията ще бъде връчена на талантлив зрелостник, който е показал впечатляващи академични и лидерски качества и който има притеснения относно финансовата си ситуация по време на следването си. Изборът бъде направен от независимо жури, обявено по време на Вечерята. Също така, стипендията ще бъде съпътствана от менторство от член на Милениум с опит в съответната сфера. 

Ако не можете да пристъствате, но въпреки това искате да се включите в събирането на средства, имате възможността да направите дарение в какъвто размер прецените, без да закупувате билет, на горепосочения линк. И не забравяйте да поканите приятелите и познатите си! Събитието ще се проведе на английски, така че не се притеснявайте да разпространите прикачената покана и сред англоговорящите си приятели :)

Ваши,

Милениум Клуб